Osallistu Euroopan sosiaalipalveluiden kesäkonferenssiin

Lähde mukaan eurooppalaisia sosiaalipalveluita käsittelevään kesäkonferenssiin Hollannin Haagiin 20.–22. kesäkuuta. Konferenssi tarjoaa uutta strategista tietoa sosiaalipalveluiden toteuttamisesta suunnittelijoille, poliitikoille, johtajille ja ammattityöntekijöille.

Euroopan sosiaalijohdon verkosto, ESN (European Social Network) järjestää 24. Euroopan sosiaalipalveluiden konferenssin (European Social Services Conference) tänä vuonna yhteistyössä Haagin kaupungin kanssa.

Päivien teema on tiivistetty sloganiin: The future is local!

Konferenssiohjelmassa korostetaan kuntien ja paikallisten toimijoiden yhteistyötä sosiaalipalveluiden tuotannossa ja köyhyyden ja syrjäytymisen ehkäisyssä.

Parhaimmillaan sosiaalipalvelut edistävät paikallisyhteisöjen taloudellista ja sosiaalista kehitystä. Finanssitalouden ongelmat koettelevat kuitenkin julkisia palveluita niin Euroopassa kuin muuallakin. Julkisten resurssien niukkuus pakottaa etsimään uudenlaisia tapoja palveluiden tuotantoon ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Konferenssin työpajoissa esitellään innovatiivisia palvelumalleja ja hyviä käytäntöjä eri Euroopan maista. Ohjelmassa on myös monia ajankohtaisia Euroopan maita yhdistäviä aiheita, kuten pakolaiskysymys, kotitalouksien ylivelkaantuminen ja palveluiden integrointi.

Konferenssin nettisivut ja rekisteröinti

ESN:n jäseninä on enimmäkseen sosiaalijohdon järjestöjä EU:n vanhoista ja uusista jäsenmaista sekä Sveitsistä, Norjasta ja Islannista. Suomen ESN-yhteenliittymän muodostavat Sosiaalijohto ry, Suomen Kuntaliitto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä Huoltaja-säätiö, joka toimii liittymän vastuullisena jäsenenä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *