Tunnetko European Social Networkin toimintaa?

European Social Networkin toimitusjohtaja Alfonso Montero tulee työvierailulle Suomeen. Vierailun yhteydessä Montero esittelee järjestön toimintaa 20. marraskuussa klo 15–17 Helsingin Kuntatalolla (os. Toinen linja 14, 00530 Helsinki).

European Social Network kokoaa sosiaalijohtoa, alan tutkijoita ja kehittäjiä sekä järjestöjen ja yksityissektorin edustajia eri puolilta Eurooppaa tietojen ja kokemusten vaihtoon. Yhteisenä intressinä on luoda entistäkin parempia sosiaalipalveluita, jotka vastaavat kansalaisten tarpeisiin tässä ajassa.

ESN:n perustoimintaa ovat muun muassa vuotuinen konferenssi, erilaiset työryhmät, julkaisut ja kannanotot, jatkuva tiedotus ajankohtaisista asioista ja vertaistapaamiset. ESN tekee kiinteästi yhteistyötä Euroopan komission kanssa.

Suomesta ESN:n jäseniä ovat Valvira sekä Suomen ESN-yhteenliittymä, jonka muodostavat Sosiaalijohto ry, Suomen Kuntaliitto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä Huoltaja-säätiö. Tätä nykyä ESN:ssä on yli 120 jäsenorganisaatiota 33:sta Euroopan maasta. Järjestön toimisto sijaitsee Brysselissä.

ESN:n toiminnan kautta on mahdollista löytää luontevasti eurooppalaisia kumppaneita ja verkostoja toimialan sisällä ja yli toimialarajojen. ESN:n jäsenyys on erilaisille organisaatioille helppo tapa liittyä eurooppalaiseen keskusteluun.

Tilaisuudessa kokemuksiaan ESN:n toiminnasta kertovat myös Suomen ESN-yhteenliittymän edustajat. Tilaisuus on englanninkielinen.

Jos haluat osallistua tilaisuuteen, ota yhteyttä Huoltaja-säätiön toiminnanjohtajaan: lea.suoninen-erhio@huoltaja-saatio.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *