Löytyykö Suomesta ehdotuksia ESN:n kesäkonferenssin ohjelmaan?

Eurooppalaisia sosiaalipalveluita käsittelevä kesäkonferenssi järjestetään ensi vuonna Milanossa 5.–7. kesäkuuta. European Social Networkin 27. kesäkonferenssi keskittyy tällä kertaa laatukysymyksiin palveluiden laadusta elämänlaatuun.

Suomessa 20. marraskuuta ESN:n toimintaa esitellyt järjestön toimitusjohtaja Alfonso Montero kertoi, että työpajojen lisäksi ohjelmaan voi ehdottaa paneelikeskustelujen aiheita tai lyhyitä tietoiskutyyppisiä projektiesittelyjä.

Konferenssi tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja tietoa projekteista ja hyvistä käytännöistä yli 600 kollegalle eri puolilta Eurooppaa.

Kesäkonferenssin lisäksi ESN:n perustoimintaa ovat muun muassa erilaiset työryhmät, julkaisut ja kannanotot, jatkuva tiedotus ajankohtaisista asioista ja vertaistapaamiset. Järjestön toimisto sijaitsee Brysselissä, ja se tekee kiinteästi yhteistyötä Euroopan komission kanssa.

Suomesta ESN:n jäseniä ovat Valvira sekä Suomen ESN-yhteenliittymä, jonka muodostavat Sosiaalijohto ry, Suomen Kuntaliitto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä Huoltaja-säätiö.

Alfonso Montero toivoo, että ESN saisi Suomesta lisää jäseniä, esimerkiksi kaupunkeja, oppilaitoksia, järjestöjä ja yksityisiä palveluntuottajia.

Tätä nykyä ESN:ssä on yli 120 jäsenorganisaatiota 33 Euroopan maasta.

***

ESN:n esite (englanniksi)

Suomalaisen ESN:n jäsenen kokemuksia ESN:n toiminnasta, Sosiaalijohto ry:tä edustavan Jukka Lindbergin esitys 20.11.2018 ESN:n toimintaa esitelleessä tilaisuudessa (englanniksi)

CALL FOR PROPOSALS
Pyyntö jättää ehdotuksia kesäkonferenssin ohjelmaan (englanniksi). Ehdotuksia voi jättää 26. marraskuuta mennessä.

SUBMIT YOUR PROPOSAL  (Lomake ohjelmaehdotuksille)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *